Sticle PET


>>> Inapoi la Produse

Modele de sticle dupa capacitate

Succesul unui produs se datoreaza in egala masura atat calitatii produsului cat si ambalajului. Alegerea flaconului tip PET este rezultatul unui process de analiza foarte important, principalele elemente ce trebuiesc avute in vedere fiind:

1. Alegerea volumului adecvat produsului in cauza, care rezulta in urma unei analize de marketing bine fundamentate care ia in considerare toate influentele lansarii noului produs.

2. Gasirea unei forme cat mai reprezentative a ambalajului, care sa fie in acelasi timp reprezentativa pentru produs si in acelasi timp sa personalizeze producatorul.

 

3. Utilizarea unor ambalaje de calitate care se remarca printr-o transparenta perfecta, luciu caracteristic, lipsa deformarilor mecanice pe suprafete si in acelasi timp o compozitie chimica stabila ce protejeaza produsul de infestari ulterioare.

4. Identificarea unui furnizor serios capabil a asigura cantitatile solicitate in orice perioada a anului, cu pastrarea calitatii produsului, a ritmicitatii aprovizionarii si situat intr-un perimetru cat mai redus. Seriozitatea furnizorului o reprezinta dotarea tehnica, sediul acestuia, echipa manageriala si nu in ultimul rand referitele comerciale si financiare despre acesta.

5. Pretul de achizitonare a ambalajului precum si facilitatile de plata acordate (tipul documentului, scadenta si dicount-ul acordat in functie de cantitatile achizitonate).

Firma noastra cauta permanent imbunatatirea factorilor mentionati, iar ca dovada a acestui program sustinut cu eforturi considerabile toate materialele utilizate in productie dispun de certificate de calitate si de avize de utilizare in domeniul industriei alimentare, avize ce se elibereaza la cerere. Deasemeni toate utilajele de productie au avize de functionare eliberate de Ministerul Sanatatii, precum si avize ce le autorizeaza pentru fabricarea ambalajelor destinate uzului alimentar.

In ambele situatii veti avea posibilitatea vizualizarii desenului flaconului dorit, precum si identificarea principalelor caracteristici dimensionale, de imbuteliere si etichetare.

Pentru comanda sau pentru informatii suplimentare nu ezitati a ne contacta.

Copyright 2001 - 2013 Younger Karom